top of page

FOOD Airport

Airport Restaurang & Catering

PÅ MARKEN & I LUFTEN

Airport Restaurang

Du hittar vår restaurang med jämtländsk känsla på insidan till vänster efter säkerhetskontrollen. Här har du nära till alla gater och har full koll på när det är dags att kliva ombord. Vi har öppet innan alla avgångar så att du ska kunna äta och fika i lugn och ro innan din resa. Om du är ute i sista  minuten så går all vår mat och dryck (förutom alkohol) att ta med ombord.

Är du vegetarian, vegan, gluten eller laktosintollerant? Inga problem! Vi har något för alla. Fråga oss om ni är osäkra.

Vi har ett stort utbud av matiga mackor, sallader, wraps samt varm mat efter säsong. Varm mat serveras efter kl.11 men det finns varm korv och alla våra mackor går att grilla om man vill ha något varmt innan dess.

Vi har också alltid nygjorda smoothies, färskpressad juice samt yoghurt med vår egenrostade muslie. Perfekt om du inte hunnit med frukosten.

 

Är du bara fikasugen så har vi ekologiskt och fairtrademärkt kaffe, olika kakor, muffins, bullar, varm choklad och olika kalla drycker. 

Vid kassan hittar du även frukt, godis, bars och olika snacks.

Airport Catering

Önskar ni catering i samband med ankomst eller avgång så hjälper vi gärna till. Vi kan ordna allt från goodiebags på vägen hem, fikapåse till transfern till Åre, glögg och pepparkaka när ni väntar på bagaget till trerätters middag på privatplanet.

 

På Åre-Östersund Flygplats finns lokaler som passar stora event samt konferenser i olika storlekar och givetvis hjälper vi er med mat och fika som passar just ert behov.

bottom of page