CATERING

Catering & Events

TILL LIVETS ALLA STUNDER

1999 Startade vi vår cateringverksamhet och sedan dess har vi haft en hel del olika uppdrag genom åren. Bröllop, företagsevent, födelsedagsfester, begravningar, dop, studentfester, frieri mm. Vi jobbar helt utifrån era önskemål men kommer givetvis med förslag om ni önskar. Förutom maten kan ni även hyra serveringspersonal, linnedukar, linneservetter, glas, porslin och bestick via oss. Vi kan även hjälpa till med dukning och styling av lokal eller komma med goda råd gällande detta.

Vi har kostnadsfri utkörning och upphämtning av disk inom Östersundsområdet. Utanför Östersundsområdet tillkommer överenskommen kostnad för drivmedel och arbetstid. Minsta beställningen utanför flygplatsen är 20 personer. Ingen övre gräns finns.

Nedan hittar ni lite olika förslag på menyer som går att beställa. Dessa går givetvis att kombinera som man vill eller så kommer ni med egna önskemål så kan vi skräddarsy en meny utifrån dem.

MENYFÖRSLAG

MENY 1

 

FÖRRÄTT

 

Ört- & rosépeppargravad älgfilé

med kavring & sikrom

*

VARMRÄTT

 

Rödingtournedo & pilgrimsmusselspett

med basilikasmörsås
Serveras med glacerade primörer

 

*

EFTERRÄTT

 

Vaniljpannacotta

med blåbär & hallonkompott

 

345:-/kuvert
 

MENY 2

FÖRRÄTT

 

Skaldjurssallad med balsamicovinägrett & grissini

*

VARMRÄTT

 

Oxfilé & parmaskinka med sky på vitlök & soltorkade tomater 

*

EFTERRÄTT

 

Tiramisu

370:-/kuvert

MENY 3

 

FÖRRÄTT

Lax- & räkchevice med lime & friterat tortillabröd

*

VARMRÄTT

Grillad kalvytterfilé med balsamicosky & pestokryddad rotsakskompott

 

*

EFTERRÄTT

Crèmebrulée

med passionsfrukt

 

370:-/kuvert
 

VEGETARISK

 

FÖRRÄTT

 

Fetaostgratinerade rödbetor 
med ruccolasallad & pinjenötsvinägrett

*

VARMRÄTT

 

Quornfilé med sky på soltorkade tomater

& vitlök, serveras med basilika- & mozzarellagratinerad potatis

*

EFTERRÄTT

 

Vaniljpannacotta

med blåbär och hallon

 

290:-/kuvert
 

BUFFÉER

JÄMTLÄNDSK


Gravad röding

 Rökt renstek med pepparrotsgrädde

Ört- & rosépeppargravad älgfilé

Tjälalax med rom & rödlökscrème fraiche

Tjälaknul med lingonvinägersky

*

Potatisgratäng

 Dillkokt potatis

 Tunnbröd

 Hovmästarsås

 Dijonsenapsås

*

Vaniljpannacotta

med jämtländska hjortron

275:-/kuvert

AMERIKANSK

BBQ ribs

Blackened chickenbreasts

Cheddar quesadillas

Loaded potatoskins

Jalapeño poppers

*

Klyftpotatis

Grönsaksstavar
Salsa

Bluecheese dip

*

Key lime pie

245:-/kuvert

SOMMAR

 

Tunnbrödchips med parmesan & gräslök.
Minipaj med basilika, körsbärstomater & mozzarella.
Kallrökt lax med grön sparris & balsamicoreduktion.
Lime- & chilimarinerade kycklingspett.
Citronkryddad lax med rom- & rödlökscreme fraiche.

*

Potatissallad med sparris, soltorkade tomater, 
sockerärtor & vinägrett
Sallad med tomat, ruccola & rödlök.
Melon- & myntasallad.
Baguetter.
Smör med örter & havssalt.

*

Vaniljpannacotta 
med färska jordgubbar.

255:-/kuvert

ITALIENSK

Pasta pesto

Canneloni al carne

Tomat- & mozzarellasallad

Ruccola- & rödlökssallad

Champinjoner á la Carpaccio

 

*

Baguetter

Grissini

Grönsaksstavar

Salsa verde 
Tapenade

 

*

Tiramisu

235:-/kuvert

Contact Us

AIRPORT RESTAURANG & BUTIK:   063 - 441 80

CATERING & EVENTS:   070 - 341 75 88